SEÇER ŞEHRİ BASKI ALTINA ALMAYA ÇALIŞIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEÇER ŞEHRİ BASKI ALTINA ALMAYA ÇALIŞIYOR


 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’dan, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, kenti, meclisi baskı altına alma suçlaması geldi.

HEDİYE EROĞLU

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’dan, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ağır bir suçlama geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinde limanın karşısındaki arazinin imar yapısının değiştirilmesi görüşmelerinde sert tavrı nedeniyle gerilen toplantıda Seçer’i, MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Topkara’ya karşı gösterdiği sert tutum nedeniyle eleştiren Başkan Yılmaz, “Buradaki mesele konuşmalara verdiğiniz tavrınız. Burayı gereksiz yere geriyorsunuz. Biz de meclis yönetiyoruz, kimse bize hiçbir zaman sevdiğimiz şeyler söylemiyor. Biz kavga edeceğiz siz kesinleştireceksiniz. Size ne grup toplantımızdan. Buradaki gerginlik şehre de, size de, bize de yaramıyor.

 

MECLİSE SAYGISIZLIK

Birlikten beraberlikten bahsediyorsunuz tüm belediyelerden kesinti yaptırıyorsunuz. Şehri, meclisi baskı altına almaya çalışıyorsunuz. Burası ilkokul mu? Siz bağıracaksınız biz dinleyeceğiz. Bu yapılan hepimize saygısızlık. CHP’ye de saygısızlık” diye konuştu.

Bunun üzerine Vahap Seçer “Kendi adınıza konuşun” yanıtı verdi. Başkan Atsız ise “Tüm belediyelerden kesinti yaptırmadınız mı? Katı atık bedelini ödemiyorsunuz, şehri baskı altına almak mı istiyorsunuz? Yılın ilk meclisini sesiz sakin geçirelim diyoruz ama öyle bağırıyorsunuz ki” dedi.

 

“MECLİS ÜYESİNİN ÜZERİNE ATLARSINIZ”

Vahap Seçer ise “Sizin de kendinizi gözen geçirmenizde yarar var, siz de ateşe benzinle gitmezsiniz bundan sonra. Size hasan bey, Tuncay bey mecliste halkın malı halkta kalacak’ diyip sizi zan altında bırakırsa siz oradan belki üzerlerine atlarsınız. Benim tanıdığım yılmaz kendini kontrol edemez” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA