SEÇER BASINI HEDEF ALDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEÇER BASINI HEDEF ALDI!


 

Kent girişinde liman karşısında ki devasa alanın imar durumunun değişikliği ile ilgili görüşmelerde salona giren bazı Büyükşehir Belediye personellerinin üzerine yüründü. Başkan Seçer ise skandala imza atan personeline işlem yapması gerekirken, “O zaman misafirleri de, basını da içeriye almamamız gerekir” diyerek yine gazetecileri hedef aldı.

Hediye Eroğlu

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2023 Yılı Ocak Ayı Olağan Toplantısı’nın 1. Birleşimi Kongre ve Sergi Sarayı Çok Amaçlı Salon’da yapıldı.

Kent girişinde liman karşısındaki 160 nektarlık dev arazinin belediye hizmet alanı olan imar durumunun konut + ticaret ve turizme dönüştürüleceği kritik maddenin oylandığı mecliste tansiyon hayli yükseldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, MHP’li Meclis üyesi Mehmet Topkara’nın eleştirilerine üzerine sert çıkarak bağırıp, tansiyonu yükseltmesi salonda gerilin tırmanmasına neden oldu. Taraflar karşılıklı tartışması esnasında skandal bir olay yaşandı. Daha önce de sık sık mecliste gündeme gelen bazı Büyükşehir belediye personelleri yine salona girerek, meclis üyelerine baskı uygulamaya kalktı.

 

MECLİS ÜYELERİNİN ÜZERİNE YÜRÜNDÜ

Bunun üzerine konuyla ilgili tepki veren AKP’li Meclis Üyesi Zafer Şahin Özturan, Topkara’ya destek vererek, “Topkara başkanım doğru konuştu bence hepsine katılıyorum. Ona karşı tavrınız hoş değil bence. Bu meclisin saygınlığını düşünüyorsunuz. Burada bir tartışma oluyor, dışarıdan birileri gelip bizim üzerimize gelip sindirmeye çalıştılar. Bizi kimse sindiremez. Onları uyarıyorum bir daha böyle bir şeye kalkışmasınlar. Bu meclisin saygınlığını düşürmeyin. Buradan size bir uyarı” dedi.

 

SEÇER GAZETECİLERİ HEDEF ALDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise skandala imza atan personellerine müdahale etmesi gerekirken, gazetecileri hedef alarak, “O zaman misafir almayacağız, basın mensubu almayacağız. Ortada bir tartışma olmuş kendince zafer bey dramatize etti olayı” savunması yapması eleştiri konusu oldu.

!0 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesi sanki meclis üyelerinin üzerine yürüyenler gazeteciymiş gibi açıklama yapan Başkan Seçer’e gazeteciler tepki gösterdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA