İbrahim İnan, Barbarossporun başarısı için çaba harcıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İbrahim İnan, Barbarossporun başarısı için çaba harcıyor


 

Haber Merkezi

 

Mersin amatör 1. Küme Tarsus grubunda  yer alan Tarsus Barbarosspor bu sezon  1. amatör kümede zirve mücadelesi veriyor.

Geçmişi 3 yıl öncesine dayanan ve  ilk yıl 2.amatör kümede yer aldıktan sonra 1. amatör lige geçen Barbarosspor da teknik sorumluluğu üstlenen İbrahim İnan, takımının bu sezon süper amatör lige çıkması için çaba harcıyor. Kendisine kulüp yönetiminden İzzet Kaya, Fehmi Yavuz ve Yunus Bektaş destek veriyor. Daha önce Kanalspor ve Kavaklıspor’un şampiyonluklarında katkı sahibi olan İbrahim İnan, Ünivertiselerin futbol takımlarını da çalıştırmıştı. Artık Barbarospor’un başarısı  için ter dökün İnan “Amacımız centilmence mücadele edip süper amatör lige çıkmaktır. Bize destek veren  kulüp yöneticilerimize ve mahalle sakinlerine , taraftarlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Tarsus Barbarosspor takımı başkanı İzzet Kaya ve teknik sorumlu İbrahim İnan futbolcuları bugüne kadar gösterdikleri başarıdan dolayı  kutlayarak teşekkür etti.

BU HAFTA REŞADİYE İLE OYNAYACAKLAR

Mersin amatör 1. Küme Tarsus grubunda  yer alan Tarsus Barbarosspor bu hafta sonunda Reşadiyesporla oynayacak. Pazar günü saat 14.00’de Yunus Emre sahasında  yapılacak maçın hazırlıklarını sürdüren Barbarosspor  3 puan hedefliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA