Lider taraftarına kavuşuyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Lider taraftarına kavuşuyor


 

Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu, TFF 3. Lig 1. Grup 19. hafta maçında Ağrı 1970 Spor’u konuk edecek.

Haber Merkezi

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu, 19. hafta maçında Ağrı 1970 Spor’u konuk edecek. Prof. Dr. Aziz Sancar Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Kırmızı Lacivertlilerde, teknik direktör Ersin Aka açıklamalarda bulundu.

Play-offları hedefleyen zor bir takıma karşı oynayacaklarını belirten Teknik Direktör Ersin Aka, “Ligde play-off’ları hedefleyen zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. Bizim için zor bir maç olacak. Şu anda lideriz ve rakiplerimiz ile aradaki puan farkını korumayı hedefliyoruz. Uzun bir aradan sonra taraftarımız önünde oynayacağımız bu maçı kazanarak yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı tribünlere davet ediyorum. Onların desteği bizim için çok önemli” dedi.

Mersin Stadyumu’nda oynanacak mücadele Pazar günü saat 14.00’te başlayacak. Ankara bölgesinden C klasmanı hakem Özer Özden’in yöneteceği maçta, Özden’in yardımcılıklarını Mehmet Mithat Levent ve Burak Dilitatlı üstlenecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA