Silifke Belediyespor, Antalya’dan döndü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke Belediyespor, Antalya’dan döndü


 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Silifke Belediyespor, 2. Devre hazırlıkları kapsamında 2. etap çalışmalarını 10-20 Ocak 2022 tarihleri arasında Asteria Kremlin Palace Otel’de tamamlayarak Silifke’ye döndü.

Haber Merkezi

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Silifke Belediyespor, 2. Devre hazırlıkları kapsamında 2. etap çalışmalarını 10-20 Ocak 2022 tarihleri arasında  Asteria Kremlin Palace Otel’de tamamlayarak Silifke’ye döndü. Silifke Belediyespor, 23 Ocak 2023 Pazartesi gününden itibaren Ünal Ünüvar Spor Kompleksinde deplasmanda karşılaşacağı Homurlu 1951 Spor maçına hazırlıklarına başlayacak.

 

TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ

10 günlük kampın iyi ve verimli geçtiğini ve hazırlık maçlarında da takımın son durumunu gördüklerini dile getiren Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, “Kamp boyunca takımımızın yanındaydım. Takımımızdan ayrılanlar ve aramıza yeni katılan futbolcular oldu. Takım olarak iyi çalıştık. Kampta 3 hazırlık maçı oynadık. 1 galibiyet 2 mağlubiyet aldık. Skorlardan ziyade oyun olarak istediğimizi sahaya yansıttık. İnşallah 2. devrede de başarılı maçlar çıkarıp, grubumuzu 1. bitirip playoff maçları sonucunda profesyonel lige çıkmak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var” dedi.

 

2. DEVRE FİNAL MAÇLARI OYNAYACAĞIZ

Kamp dönemlerinin futbolcuların kaynaşması, birlik beraberliği, arkadaşlığı için çok önemli olduğunu belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “10 günlük Antalya kampımız gayet güzel geçti. Antalya'da 10 günlük kamp süresi boyunca 7 yeni transferlerimizle birlikte takım olarak iyi çalıştık. Kadromuzda bulunan oyuncular ve yeni transferlerimiz birbirlerine çabuk uyum sağladı. Hazırlık maçlarında da tüm futbolcularımıza süre vererek, onların son halini görme fırsatı bulduk. Skorlardan bağımsız, takımımızın mücadelesinden, uyumundan, hırsından, saha içinde yardımlaşmasından memnunum. Önümüzde deplasmanda oynayacağımız Homurlu 1951 Spor maçı var bu maça da iyi hazırlanıp 2.devreye galibiyetle başlamak istiyoruz. Bizlere kamp yapma fırsatı veren Silifke Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a, Kulüp Başkanımız Gürhan Dölek olmak üzere yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

YENİ KATILIMLAR OLDU

Silifke Belediyespor dış transferde Erzincan Ulalarspor’dan forvet Halil Akhan, Manisa Sanayispor’dan 10 numara, forvet Serdal Öz, Kullar 1975 Spor’dan orta saha Şefik Can Erel, Tekirdağspor’dan stoper Oktay Özer, Ankara TKİ Spor’dan stoper Ferhat Akçal, Cankurtaranspor’dan Kanat Umut Akpınar, Adıyamanspor’dan kaleci Tolgahan Özdemir ile sözleşme imzaladı.

 

SİLİFKE, MERSİN DEPLASMANINDA

Silifke Belediyespor, 2.devrenin ilk maçında 29 Ocak 2023 Pazar günü Mersin deplasmanında Homurlu 1951 Spor ile karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA