Kaza yapan damat düğüne sargılı gitti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kaza yapan damat düğüne sargılı gitti


 

Mersinli iş insanı Cüneyt Ekmen’in oğlu Mirhat Ekmen ve Ukraynalı Lara Katiukha hayatını birleştirdi. Düğün sabahı geçirdikleri trafik kazası nedeniyle hastanede tedavi gören Ukraynalı gelin düğüne katılamazken, damat Ekmen kolu sargılı şekilde davetlileri karşıladı.

 

Haber Merkezi

 

Mersin'de Cüneyt Ekmen Eğitim Kurumlarının sahibi Cüneyt Ekmen'in oğlu Mithat Ekmen ve Lara Katiukha hayatlarını birleştirdi. Türkiye’nin köklü ailelerinden olan Ekmen ailesinin düğünü görülmeye değerdi. Mersin Hiltonsa’da gerçekleştirilen düğüne siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katılarak genç çiftin bu mutlu günlerine tanıklık etti. Dünya evine giren Mirhat ile Lara’nın yaşadığı mutluluk ise gözlerinden okunuyordu.

Davetlilerin lezzetli bir menüyle ağırlandığı düğünde eğlence de üst düzeydeydi. Gecede sahne alan Mardinli sanatçılar misafirlere keyifli bir gece yaşattılar. Muhteşem düğünde sahne alan ünlü şarkıcı Ceylan ise hem eğlence temposunu arttırdı hem de misafirlere müzik şöleni sundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA