2023’ün ilk galibiyeti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

2023’ün ilk galibiyeti


 

TFF 3. Lig 1. Grupta lider olan Yeni Mersin İdman Yurdu, evinde oynadığı BC Grup Ağrı 1970 Spor maçını 1-0 kazandı.

ALİ ŞANLI

 

Yeni Mersin İdman Yurdu, ikinci yarının 2. Maçında evinde BC Grup Ağrı 1970 Sporu konuk etti. TFF 3. Lig 1. Grupta lider olan kırmızı lacivertli ekip Ağrı maçına düşük tempoda başladı. Konuk ekip ilk 15 dakika daha organize gözüktü. Mersin İdman Yurdu ilk yarının ortalarında maça ortak oldu. Daha çok topa sahip olan, ciddi atak geliştiren Mersin ekibi 38. Dakika da golle tanıştı. Duran top kazanan kırmızı şeytanlarda topun başına geçen Cris Davıd direk kaleye vurarak topu ağlarla  buluşturdu. Bu gol Mersin idman yurdu ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İlk yarıyı önde kapatan Mersin İdman Yurdu ikinci yarıya daha etkili başladı. İkinci yarı sayısız gol pozisyonu üreten kırmızı lacivertli ekip gol bölgesinde beceriksiz olunca ikinci golü bulmadı. Konuk ekip tümüyle oyunun kontra atağa çevirerek zaman zaman Mersin kalesinde etkili oldu. Ancak her iki ekipte gol atmayı beceremeyince karşılama Mersin İdman Yurdu’nun 1-0 üstünlüğü  ile tamamladı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA