DAYANILMAZ KOKUYU BİR GÜN ÇEKİN BİZİ ANLAYIN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DAYANILMAZ KOKUYU BİR GÜN ÇEKİN BİZİ ANLAYIN!


 

Mersin’in Mut ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Emniyet Sokak sakinleri 8 aydır çözüm bekleyen evlerinin su tesisatından gelen yoğun benzin kokusuna çözüm bulamayan MESKİ’ye isyan etti. “Biz 8 aydır çekiyor siz gelin bir gün çekin bu dayanılmaz kokuyu!” diyen bölge sakinleri MESKİ’yi göreve çağırdılar.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Mut Şubesi’nce, Pınarbaşı Mahallesi Emniyet Sokak sakinleri, 8 aydır çözüm bekleyen benzin kokusu sorununa çözüm üretilmemesine isyan ediyor.

Bölge sakinleri bir çok defa MESKİ yetkililerine ulaşarak sorunun çözümü için kanalizasyon hattında inceleme yapılmasını istedi ancak bu talebine olumlu yanıt alamadı. Pınarbaşı Mahallesi sakinleri, 8 aydır hayatlarını zindan eden kokuya karşı çözüm üretmeyen MESKİ yetkililerini bir gün bu şekilde yaşayıp kendilerini anlamaya çağırdı.

 

“GELİN BİR GECE EVİMİZDE KALIN!

Bölge sakinlerinden Merve Kılınç Adıgüzel, gazetemize yaptığı açıklamada, “İlçede bulunan evimizin tuvalet ve banyosunda çok ciddi bir benzin kokusu var. Bitişik yan iki apartman ile bir otel de dahil olmak üzere sokakta aynı şikayetler yaşamakta birçok insan. Bu konunun ciddiye alınarak ivedilikle çözüme ulaşmasını istiyoruz. Bütün giderlerin bağlantı kontrollerini defalarca rica ettik. Mut MESKİ şubeye ulaştık, ilgililer ile iletişime geçtik. Fakat hiçbir şekilde çözüm bulunamadı. Çözüme ulaştırmayan her yetkilinin evimizde bir gece kalmasını ve bu kokuyu bir gün yaşamasını istiyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bu duruma çözüm bulmasını ve sesimizi duymasını istiyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA