Kritik maç! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kritik maç!


 

Şampiyon olma yolunda ilerleyen Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, küme düşmeme mücadelesi veren Ankara temsilcisi Diba’ya konuk oluyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde fırtına gibi esen Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, şampiyonluk yolunda ilerleyişini sürdürüyor.

Geçen hafta evinde ligin genç ve formda takımlarından Fenerbahçe Gelişim Takımını 74-68 mağlup eden Tarsuslu Periler, önemli virajı başarıyla geçerek, taraftarının yüzünü güldürdü.

3 Şubat Günü ise Ankara temsilcisi Diba Spor Kulübü’ne konuk olacak. Ligde 26 puan ile 11’inci sırada bulunan ve düşmemek için mücadele veren Diba’yı da yenerek, şampiyonluğun en büyük adaylığını sürdürmek isteyen lider Tarsus ekibi, özel hazırlandığı maçtan galibiyet ile ayrılma hesabı yapıyor. Tarsus Belediyesi’nin Ankara Sinan Şamil Sam Spor Salonu’nda saat 13:00’de oynayacağı maç öncesi kulüpten taraftara karşılaşmayı sosyal medyadan izleyerek destek verme çağrısı yapıldı.

 

“OYUNCU KALİTEMİZİ SAHAYA YANSITARAK KAZANACAĞIZ”

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Mustafa Secerlioğlu maç öncesi gazetemize yaptığı değerlendirmede, Diba’nın küme düşmemek için çok ciddi bir mücadele verdiğini ancak kendilerinin de aynı şekilde şampiyon olmak için çabaladığını kaydetti.

“Onlar küme düşmemek için çok ciddi bir mücadele veriyor, biz de şampiyonluk için çok ciddi bir mücadele veriyoruz” diyen Secerlioğlu, “Maçın ilk başında başa baş bir oyun olsa da biz oyuncu kalitemizi sahaya yansıtarak maçı kazanmayı planlıyoruz.

Bir sakat oyuncumuz var Hande, tedavisi devam ediyor. Ama tabi takımda bir yorgunlukta var. Bu maç sonrası arada dinlenecek ola takımımız son 7 haftada 7’de 7 yapıp şampiyonluk kupasını Tarsus’a getirmeye kararlı” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA