TİY’e kimse sahip çıkmadı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’e kimse sahip çıkmadı!


 

TİY’in çöküşünün önüne geçilmesi için umudun adresi olan Tarsus Belediyesi yönetimi, kurtuluş için öncülük ettiği çalışmalara ilçedeki hiç kimse ve kurumun destek vermemesine isyan etti.

HEDİYE EROĞLU

 

Tarsus İdman Yurdu’nun içinde bulunduğu zor günlerden kurtuluşu için gözlerin çevrildiği Tarsus Belediyesi’nin meclisinde tartışmaya neden oldu.

AKP’li Meclis üyesi Abdurrahman Altınsucu, söz alarak yönetimi harekete geçmeye çağırdı. Altınsucu, Tarsus İdman yurdu ile ilgili bir an önce somut adımlar atılmasını oradaki personelin maaşlarının ödenmesi için harekete geçilmeli. Tarsus İdman Yurdu siyaset üstü bir kurumdur ve takım için ne yapılması gerekiyorsa bir an önce yapılmasını rica ediyoruz” dedi.

 

“BU KENTİN RANTINI SÖMÜRENLERİ ANLATIN”

Bunun üzerine Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da, “Harika çok takdir ettim. Grup başkanlarının bilgisi var yapılanlarla ilgili. Kaymakamlığı Ticaret Borsasını, Ticaret Odasını, Tarsus’un zenginlerini, bu kentin rantını sömürenleri anlatın. Kimin ne yaptığını Tarsus halkı bilsin” diyerek, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi vermesi için CHP’li Meclis üyesi Ali Dinsever’e söz verdi.

 

“100 YILLIK SPOR KULÜBÜ ELDEN GİDİYOR’ NARALARI ATANLAR, KULÜBE SAHİP ÇIKSINLAR”

Dinsever de kaymakamlık önderliğinde durumu ele alarak, kulübü sportif anonim şirketi yapmak istediklerini ancak ilçedeki hiçbir kurum, kuruluş ve kişiden destek görmediklerini açıkladı. “100 yıllık spor kulübü elden gidiyor’ naraları atanlar, lütfen bu kulübe sahip çıksınlar. Temennilerle, dileklerle, profil resmini değiştirmekle bu işler olmuyor. Paraya ihtiyaç var” diye konuştu.

AKP’li Altınsucu’nun temennide bulunmasını eleştiren Dinsever, “AKP veya MHP şunu yapıyoruz demesini beklerdim. Kamerayı görünce temennide bulunuyorlar ama icraata gelince kimseyi göremiyoruz” tepkisi verdi. 

 

“SİYASİLER KÜFÜR ETTİRDİ”

Başkan Bozdoğan da, “Tüm çabalarımıza rağmen öyle bir siyasi güç var ki sadece belediye başkanına küfür ettiren… Bu siyasetin başındakileri de tanıyor, taraftara bu gazı kimin verdiğini de biliyorum. Küfürleri, hakaretleri hak etmedik” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA