DEPREM KORKUTTTU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEPREM KORKUTTTU!


 

Mersin’de saatler 04:20 sularında uzun süre hissedilen iki ayrı sarsıntı yaşandı. Mersin’de il genelinde olmak üzere merkez üssü Gaziantep ile Kahramanmaraş arasındaki Nur dağı bölgesi arasında 7,6 ile 7,8 şiddetinde Doğu Anadolu Fay Hattı’nda meydana geldiği öğrenildi.

Hediye Eroğlu

 

Mersin deprem kabusu ile yeni güne uyandı. Saatler 04:20’yi gösterdiği sırada kentte uzun süre hissedilen iki ayrı sarsıntı yaşandı. İl genelinde sık sık artçı sarsıntılar yaşanırken bazı vatandaşlar soğuk ve yağmurlu havaya rağmen bazı vatandaşlar yaşadıkları korku dolu anları sosyal medyada paylaştı.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi bölgesi olan 7,4 şiddetinde Doğu Anadolu Fay Hattı’nda meydana geldiği öğrenildi. Bu depremin ardından 6,2 şiddetinde ikinci bir deprem daha yaşandı. 

Geçtiğimiz 100-150 yıldır deprem gerçekleşmeyen Doğu Anadolu Fay Hattı’nın, dünyanın en büyük fay hatlarından biri olduğu öğrenildi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA