OKULLAR TATİL EDİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OKULLAR TATİL EDİLDİ


 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Mersin’de de şiddetli bir şekille hissedilen deprem nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Hediye Eroğlu

AFAD'ın verilerine göre, saat 04:17'de 7.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem yerin 7 km altında gerçekleşti. Deprem başta Malatya, Gaziantep Diyarbakır, Adıyaman ve Mersin olmak üzere birçok kentten hissedildi. Bölgede artçılar devam ediyor. 

Mersin deprem kabusu ile yeni güne uyandı. Saatler 04:20’yi gösterdiği sırada kentte uzun süre hissedilen iki ayrı sarsıntı yaşandı. İl genelinde sık sık artçı sarsıntılar yaşanırken bazı vatandaşlar soğuk ve yağmurlu havaya rağmen bazı vatandaşlar yaşadıkları korku dolu anları sosyal medyada paylaştı. 

Soğuk ve yağışlı havaya rağmen vatandaşlar kendilerinri sokaklara attı. Güvenli bölgelere gitmeye çalışan vatandaşlar trafikte yoğunluğa neden oldu.

Öte yandan Mersin Valisi Aali Hamza Pehliva, deprem sonrası yarı yıl tatilinin sna ermesiyle bugün başlayacak eğitim öğretime Mersin'de bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı. Sosyal medyadan bir açıklama yapan Vali Pehlivah, ayrıca kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personel ile 10 ve daha küçük yaşta çocuğu olan kadın personellerin izinli sayılacağını bildirdi. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA