FIRSATÇILARA KIZAN BÜYÜKŞEHİR’DEN OTOPARK ZAMMI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FIRSATÇILARA KIZAN BÜYÜKŞEHİR’DEN OTOPARK ZAMMI!


 

Mersin’de depremzedelerin yoğun göçü ile fırsatçılar kiradan restorana farklı alanlarda fiyatlara fahiş zamlar yapmasına tepkiler sürürken Büyükşehir Belediyesi’nin geçen hafta 20 TL olan Tevfik Sırrı Gür Otopark’ındaki standart giriş- çıkış ücreti 30 TL’ye çıkarması eleştiri konusu oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin üzerinden bir hafta geçti. Bölgeden mucize kurtuluş haberleri gelmeye devam ederken, bir yandan da evsiz kalan ya da evine giremeyen depremzedelerin barınma sorununu çözmek için çaba gösteriliyor.

Depremzedelerin yoğun olarak göç ettiği illerin başında gelen Mersin’de vatandaşların çoğu kapılarını afetzedelere açarken bazı fırsatçılar ise kiradan yeme içmeye farklı alanlarda fahiş fiyat artışları ile gündeme geldi.

 

TAM OLARAK BİTİRELEMEDİ

Bu duruma tepki gösterenlerin başında gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi yönetiminin zamlı otopark ücreti uygulamasına geçtiği ortaya çıktı. Yapımı yılan hikayesine dönen Tevfik Sırrı Gür Kapalı Otoparkı ücretine yapılan zam bugün vatandaşların otoparkı kullanmak istemesi ile görüldü. Yapımı 3 yılı aşkın süren ve halen tam olarak tamamlanamayan otopark ile ilgili müteahhit ile mahkemelik olan Büyükşehir Belediyesi’nin geçen hafta 20 TL olan standart giriş- çıkış ücreti 30 TL’ye çıkarması eleştiri konusu oldu.

 

TAM KAPASİTE KULLANILIYOR MU?

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, ‘Mersinlilerin Otopark Sorununa Çözüm’ sloganıyla 20 ocak’ta hizmete açtığı otopark, çarşı merkezinde ulaşımı rahatlatmak amacı ile hizmete geçirildi. Kent Meydanı ve Katlı Otopark, 345 araç ve 40 motosiklet kapasitesine sahip otoparkın tam kapasite kullanılıp kullanılamadığı halen bilinmiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA