ŞEHİRDE KEŞMEKEŞ YAŞANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİRDE KEŞMEKEŞ YAŞANIYOR


 

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından tüm ülkeyi etkisi alan büyük göç dalgasının birinci adreslerinden olan Mersin’de, gelen yüzbinler ile adeta keşmekeş yaşanıyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin yarattığı yıkım sonrası bölgeden tahliye edilenlerin ve terk edenlerin öncelikli adresi olan Mersin’de gayri resmi rakamlara göre yarım milyona yakın insan gelirken şehirde büyük bir keşmekeş yaşanıyor.

Deprem bölgesinden gelenlerin öncelikli sorunu barınma olurken kentteki trafik yoğunluğunda da ciddi bir artış yaşanıyor. Ana artellerden ara sokaklara kadar park sorunu başta olmak üzere trafik alanında ciddi sıkıntılar yaşanıyor.

 

SEYYAR İŞGALİ ARTIYOR

Ana artellerde sağlı sollu parklar yapılırken bunu önleyecek güvenlik güçleri veya zabıtalar ise sokaklarda görülmüyor. Park sorununu tetikleyen en büyük etken olan seyyar satıcılar sokakları işgal altına alırken gerek zabıta gerek güvenlik güçlerinin müdahale etmemesinin cesaret alanlar işgali büyütüyor.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA