‘Evin Yuvam Olsun’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Evin Yuvam Olsun’


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de, İçişleri Bakanlığı ve AFAD başkanlığı tarafından başlatılan “Evin Yuvam Olsun” uygulaması tanıtım ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Vekili Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında yapılan toplantıda yöneticilere bilgi verildi. Vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve sivil toplum teşkilatları temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda uygulamanın detayları hakkında bilgiler verilerek sunum gerçekleştirildi.

Evim Yuvam Olsun Kampanyası, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki iki yıkıcı depremin ardından gündeme geldi.

Afetzede ailelerin kullanımına sunacak evi olan vatandaşlar, bir sistem üzerinden evlerini kayıt yaptırabilir ve AFAD organizasyonunda bu evleri ilgili kaymakamlıklara gönderebilirler. Kaymakamlıklar da öncelikle bu evlerin kontrolünü yapıyor ve daha sonra bu evleri afetzede vatandaşların kullanımına açıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA