Akdeniz Belediyesi Giysi Marketi açtı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz Belediyesi Giysi Marketi açtı


 

Akdeniz Belediyesi’nin, 11 ili etkileyen yıkıcı depremler nedeniyle ağırlıklı olarak Hatay ve Kahramanmaraş’tan göç ederek Akdeniz ilçe sınırlarına yerleşen afetzede vatandaşlar için hazırladığı “Giysi Market” hizmete açıldı.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi, tüm ülkeyi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle yaşadıkları kentleri terk etmek zorunda kalan depremzede vatandaşlar için başlattığı yardım seferberliğini aralıksız sürdürüyor. Tüm imkânlarını seferber eden Akdeniz Belediyesi, Kızılay işbirliğinde Giyim Marketi kurdu. Hayırseverler iş insanları ve vatandaşların desteğiyle toplanan sıfır giysiler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belediye hizmet binası yanına kurulan çadırlara konuldu. Akdeniz Kaymakamlığı’ndan aldığı resmi yazıyla depremzede olduğunu gösterir belge getiren vatandaşlar, konferans salonunda kayıt yaptıktan sonra ihtiyacını duyduğu kıyafetleri alabiliyor.

BAŞKAN GÜLTAK; “DEPREM MAĞDURU VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Sıraya giren depremzede vatandaşlarla sohbet ederek taziye ve geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Gültak, yaptığı açıklamada; “Giyim Marketimiz şu an çalışıyor. Belediyemiz konferans salonunda sistemimizi kurduk. Kayıtlar alınıyor, Valilik ve Kaymakamlık sistemlerine şifre ile bağlandık. Depremzede tüm vatandaşlarımızı konferans salonunda ağırlıyoruz. Bilgisayarda kayıtlarına bakılıyor, oradan barkod numaralarıyla çadırlara alınıyorlar. Burada personel arkadaşlarımız; kadın-çocuk, genç-yaşlı iç ve dış sıfır giyim malzemelerini depremzede insanlarımıza teslim ediyor. Allah devletimize zeval vermesin. Belediyemiz ve Kızılay’ın imkânları, giyim firması sahipleri ve STK’ların işbirliğiyle depremzede vatandaşlarımızın yanındayız” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA