MİY maç gelirini depremzedelere bağışlayacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY maç gelirini depremzedelere bağışlayacak


 

MİY, Pazar günü Edirnespor ile evinde oynayacağı maçın gelirlerini depremzedelere bağışlayacağını açıkladı.

Haber Merkezi

 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı lige verilen ara sona eriyor. TFF 3’ncü ligde mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. hafta sonu evinde oynayacağı Edirnespor karşılaşması için çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürüyor. 21’nci haftaya lider giren Kırmızı Lacivertli ekip en yakın takipçisi Orduspor’un 5 puan önünde bulunuyor. Lige tutunmaya çalışan Edirnespor karşısında sahaya mutlak galibiyet için sahaya çıkacak olan Mersin ekibi kendi seyircisi önünde 3 puanı alarak Orduspor ile puan farkının kapanmasını istemeyecek.

 

MAÇIN GELİRLERİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANACAK

Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş., sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Edirnespor  ile 05 Mart Pazar günü saat 14.00’da Mersin Stadyumunda oynanacağı maçın bütün gelirlerini depremzedelere bağışlayacağını açıkladı. Yapılan açıklama şu şekilde: “05 Mart Pazar günü saat 14.00’te Edirnespor ile oynayacağımız ve elde edilecek tüm gelirin depremzedelere bağışlanacağı maçın biletleri http://passo.com.tr ve Passolig mobil uygulamasında da satışta!

Alınacak biletler hatıra bileti olup; maç günü stadyum gişesinden kağıt bilet, Passo web sitesi ve Passo mobil uygulamasından PDF bilet olarak satışı yapılacaktır.

PDF maç biletinizi görüntülemek ve maçlara giriş yapmak için;

PASSO mobil uygulamasına veya http://passo.com.tr web sitesine üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede yer alan üyelik ismine tıklanır. Açılan Profilim sayfasından Biletlerim, ardından da Etkinlik Biletlerim sekmesi seçilir. Giriş yapmak istediğiniz maç seçilir ve PDF Bilet İndir butonu tıklanır.

Not: Bu maçtan elde edilecek tüm gelir depremzedelere bağışlanacaktır.”

Maçın bilet fiyatları ise şu şekilde:

Misafir: 20 TL

Maraton: 40 TL

Kapalı: 60 TL

Doğu Loca: 100 TL


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA