DEPREMZEDE YİYECEKTİ YOLLARDA ÇÜRÜYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEPREMZEDE YİYECEKTİ YOLLARDA ÇÜRÜYOR!


 

Depremzedelerin tüketmesi için Mersin Hali’nden tırlara doldurularak yola çıkartılan meyve sebzelerin koordinasyon yetersizliği nedeniyle bekletilmeleri sonucu çürümeye terk edildiği iddia edildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Kahramanmaraş ve Hatay’da 11 ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından, Türkiye dünyaya örnek bir dayanışmayı hayata geçirirken yardımların organize edilememesine yönelik tepkileri doğrulayan gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Afet bölgelerine yardıma gidenler koordinasyonsuzluk nedeniyle yaraları sarmakta zorlanırken ihtiyaçların giderilmesi için gönderilen yardım malzemelerinin de amacına ulaşamamasına ilişkin yaşanan aksaklıklara dair yeni görüntüler ortaya çıktı.

 

MUZ, ELMA GETİRDİK BURADA ÇÜRÜYOR

Son olarak narenciyenin başkenti Mersin’de organize olarak deprem bölgesine, meyve sebze götüren hal esnafının gönderdiği ürünlerin koordinasyonsuzluk nedeniyle depremzedeler ulaştırılamadığı öne sürüldü. Bölgeye meyve sebze götüren tır şoförleri kendilerinin başka yerlere gönderilmeye çalışıldığını savunarak, ihtiyaç olan yerlere ulaşmaya çalıştıklarını söyleyerek yaşananlara isyan etti. Bölgeye girişlerine izin verilmemesini eleştiren tır şoförleri, Mersin Hali'nden muz, elma getirdiklerini ancak ürünlerin bekletilmeleri nedeniyle çürümeye terk edildiğini savundu. “Ürünler burada çürüyor. Bizi yönlendiren yok” diyen tor şoförleri, iki gündür bekletildiklerini söyleyerek yardım malzemesi taşıyan araçların bekletilmemesi için yetkilileri harekete geçmeye çağırdı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA