Mersin Emniyeti depremzedelerin yanında | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Emniyeti depremzedelerin yanında


 

Haber Merkezi

 

Mersin Emniyeti Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremin yaralarını sarmak için deprem bölgesinde ve Mersin’de vatandaşların yanında.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve tarihimizin en büyük depremlerinden bir tanesi olarak nitelendirilen depremin yaralarını sarmak için Mersin Emniyet Müdürlüğü, ilk andan itibaren yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Depremin ilk anından itibaren deprem bölgesine gerekli personel desteğini sağlayan Mersin Emniyeti, deprem bölgesinde oluşabilecek kan ihtiyacının karşılanması için de kan bağışında bulunuldu.

Mersin Emniyeti, aynı zamanda bölgeye gerekli gıda, hijyen ve acil ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı malzemeleri de süratle bölgeye sevk etti. Bununla birlikte deprem bölgelerinden Mersin’e gelen vatandaşların huzur ve güvenliği için konaklanan yerler ve caddelerde gerekli emniyet tedbirleri alınmakta.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA