Tarsus’tan kreş, okuma salonu ve kütüphane açılışı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’tan kreş, okuma salonu ve kütüphane açılışı


 

Tarsus Belediyesi şehirde okuma kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla 59. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında kente bir okuma salonu, kreş ve Tarsus’ta bir ilk olan 0-3 yaş bebek kütüphanesi kazandırarak açılış gerçekleştirecek.

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi kente modern kullanım alanları kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda 59. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında 36. Okuma Salonu, 0-3 Yaş Bebek Kütüphanesi ve kreş açılışı gerçekleştirilecek.

59. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında, eğitim odaklı hizmetlerine bir yenisini eklemeye hazırlanan Tarsus Belediyesi, kente kazandıracağı yeni eserlerin açılışını yapacak olmanın heyecanını yaşıyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan kentte özellikle eğitim alanında sayısız projelere imza atıyor. Tarsus Belediyesi, bu hizmet anlayışını 59. Kütüphane etkinlikleri kapsamında açılışı yapılacak eserleriyle de taçlandırmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda çalışmalar başlatan Tarsus Belediyesi, Tarsus’ta bir ilki gerçekleştirerek 0-3 Yaş Bebek Kütüphanesi ve kreşi hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın girişimleri ile başkanlık konutu modern bir kreş ve bebek kütüphanesine dönüştürülüyor. Aynı zamanda kentte 36. okuma salonu da kazandırılıyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “ Eğitim alanında kentimize kazandıracağımız yeni eserlerin açılış törenine tüm halkımızı davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA