Depremzede çocuklar kütüphanede moral buldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Depremzede çocuklar kütüphanede moral buldu


 

Mersin’in Erdemli ilçesinde jandarma depremzede çocuklar için ’okuma ve müzik’ etkinliği gerçekleştirdi.

Hüseyin Yıldız

 

Mersin'de Kütüphaneler Haftası çerçevesinde depremzede çocuklar için okuma ve müzik etkinliği gerçekleştirildi. 

Mersin İl Jandarma ve Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı, 59. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Erdemli Halk Kütüphanesi'nde depremzede çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Etkinliğe 11 ilde etkili olan Kahramanmaraş depremi sonrasında Erdemli'ye bağlı Limonlu ve Tırtar Mahallelerine gelen depremzede çocuklar katıldı.

Jandarma görevlileri tarafından kütüphaneye getirilen çocuklar müzik dinletisinde Barış Manço şarkılarıyla moral buldu. Çocuklar çalan şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti, alkış tuttu. Müzik dinletisi sonrasındaki okuma etkinliğinde ise okumanın önemine dikkat çekildi.

Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Mersin İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Bülent Demirsaban ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Erhan Erdoğan, etkinlikler çerçevesinde çocuklara başta kitap olmak üzere çeşitli hediyeler takdim etti.

 

ÖĞRENCİLER ŞAŞIRDI

Etkinliğe katılan çocuklardan Mehmet Efe Kıraç, "Kütüphane haftasında jandarma bir etkinlik gerçekleştirdi. Mutluyum depremde hissettiklerimi unuttum. Güzel bir etkinlik oldu, şaşırdım değişik geldi" dedi.

Asmin Gümüş ise, "Çok teşekkür ediyorum düzenleyenlere. Ben çok eğleniyorum, çok duygulanıyorum. Etkinlik haftasında bizi eğlendirecekler, hediyeler verecekler. Bizi mutlu etmek için her şeyi yapıyorlar. Jandarmaya da çok teşekkür ederim, bu etkinlikleri yaparak bizleri mutlu ettikleri için" diye konuştu.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA