Temel Yaşam Desteği ve İlk Yardım Kursu hayat kurtarıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Temel Yaşam Desteği ve İlk Yardım Kursu hayat kurtarıyor


 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) personellerine, hayat kurtaran Temel Yaşam Desteği ve İlk Yardım Kursu verildi.

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde; İlk Yardım Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu iş birliğinde “22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası” dolayısıyla 23 Mart – 24 Mart 2023 tarihleri arasında Üniversite akademik ve idari personeline yönelik “Temel Yaşam Desteği ve İlk Yardım Kursu” düzenlendi.

Toplamda sekiz saat olarak gerçekleşen eğitim, Üniversite İlk Yardım Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü ve Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Cüneyt Ayrık, Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı'ndan Öğr. Gör Dr. Akif Yarkaç, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Aysun Kazak ve Öğr. Gör. İbrahim Duman tarafından verildi.

Kursun, teorik ve uygulama kısmını başarıyla tamamlayan katılımcılara katılım belgesi verildi. Eğitim sonunda katılımcılar aldıkları eğitimden memnuniyetlerini dile getirirken kursun çok faydalı olduğunu ifade ettiler.

Daha sonrasında eğitim veren akademisyenlere ise; Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, İlk Yardım Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Cüneyt Ayrık ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Duygu Vefikuluçay Yılmaz tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Üniversite Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlhan Ege, Temel Yaşam Desteği ve İlk Yardım Kursu'na gösterilen yoğun ilgi ve tekrarlanması yönündeki talepler üzerine önümüzdeki günlerde kursun kamuya açık olarak yapılacağını belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA