Kalede kriz var! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kalede kriz var!


 

TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta tarihinin en kötü sezonunu geçiren Tarsus İdman Yurdu’nun lige veda etmesi an meselesi iken tek kaleci Mert Can Salık’ın Batmanspor maçında sağ ayak tendonunda sakatlık yaşayarak sezonu kapatması takımda büyük bir krize neden oldu.

BARIŞ ÇOBAN

 

TFF 2'nci Lig Beyaz Grupta tarihinin en kötü sezonunu geçiren Tarsus İdman Yurdu, haftasonu ligin 30'ncu haftasında evinde Batman Petrolspor'u ağırladı. Gerekli parayı bulamayıp transfer tahtasını açamadığı için altyapıdaki genç oyuncularla sahaya çıkan Tarsus ekibi, son haftalarda olduğu sahadan yine 4-0 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

Tarsus İdman Yurdu  30'ncu hafta da 21 puan da kalarak 17'nci sırada yer alırken maç sonrası bir kötü haber daha geldi. Batman Petrol Spor A.Ş. maçında sağ ayak tendonunda sakatlık yaşayan kaleci Mert Can Salık sezonu kapattı. Geçtiğimiz haftalarda yine sakatlık yaşayan ve dizinden ameliyat olan diğer kalecimiz Muhammed Sedat Küçükoğlu’nun ardından elindeki son kalecisi ve aynı zamanda takımın kaptanı Mert Can Salık’ın sezonu kapatması takımdaki gidişata yön vermesi bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA