Memleket Partisi İl başkanı Celaleddin Denli oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Memleket Partisi İl başkanı Celaleddin Denli oldu


 

​​​​​​​Memleket Partisi Mersin İl Başkanı Özgür Türker’in Milletvekilliği için istifa etmesinin ardından boşalan il Başkanlığı koltuğuna, yönetim kurulu tarafından oy birliği ile seçilen Erdemli’den Celaleddin Denli seçildi.

Haber Merkezi

 

Memleket Partisi Mersin İl Başkanı Özgür Türker’in milletvekilliği için istifa etmesinin ardından boşalan il başkanlığı koltuğuna oturan yen isim belli oldu. Yönetim kurulu tarafından oy birliği ile seçilen Erdemli’den Celaleddin Denli il başkanı olarak seçilerek göreve başladı.

 

CELALEDDİN DENLİ KİMDİR?

Erdemli’de 1983-2010 yılları arasında siyaset arenasında yer alan ve her kesim tarafından sevgi ve saygı duyulan Kenan Denli’nin büyük oğlu olan Celaleddin Denli , babasının yolunda siyasette büyük gelecek vaat eden iş insanı olarak Erdemli’nin gururu olmaya devam ediyor. Mersin’de kısa sürede büyük bir çıkış yakalayan ve siyaset arenasında her platformda boy gösteren Denli, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin partisinde kurucu olarak görev aldı. Ardından Parti’de Mersin İl Teşkilatında yönetim kurulu üyesi ve Başkan yardımcılığı görevini yürüten Denli, son olarak İl Başkanı Özgür Türker’İn Milletvekili aday adayı olmasından dolayı istifa etmesi ile birlikte oy birliği ile Mersin İl Başkanı Olarak seçildi. Erdemli’nin yetiştirdiği, gelecekte siyasi arenada büyük gelecek vaat eden Celaleddin Denli Erdemli’nin de gururu oldu. Celaleddin Denli, Mersin’in önde gelen iş insanı olarak Emlak Gayrimenkul uzmanı  olarak hizmet vermektedir. Evli ve iki çocuk babası.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA