İlk yarı tamamlanıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İlk yarı tamamlanıyor


 

Ali ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Lig play-off maçlarında hafta içi mesaisinde lider Mersin Camspor berabere kalmasına rağmen liderliğini sürdürdü. Lig 2’incisi Mut İdman Yurdu Belediyespor Mersin FK engelini geçerek puanını yükseltti. Play-off’lara büyük umutlarla başlayan Mezitli 33 Spor hafta içi mesaisinde umduğunu bulamadı.

 

LİDER FRENE BASTI

6 puanlık maçta Mezitli 33  Spor ile Mersin Camspor karşılaştı. Vasat geçen karşılaşmada her iki ekipte  pozisyon üretmekte zorlandı. Git gellerin olduğu maçta karşılıklı atılan gollerle puanlar paylaşıldı. 1-1 biten maçta ev sahibi Mezitli puanını 5’e çıkartarak 4’ncü haftaya 4’ncü sırada girdi. Lider Camspor 2 puan kaybetmesine rağmen 8 puan ile liderliğini sürdürdü. Camspor ilk yarının son haftasında evinde Akdeniz Belediyespor’u konuk edecek. Mezitli 33 Spor ise Mersin 33 FK karşı karşıya gelecek.

 

MUT ZİRVEYE YAKLAŞTI

Mut İdman Yurdu Belediyespor evinde oynadığı Mersin 33 FK’yı konuk etti. Mut temsilcisinin üstün oynadığı karşılaşmada attığı 2 gol ile karşılaşmayı 2-0 kazandı. Zirveye bir adım daha yaklaşan Mut İdman Yurdu 7 puan ile 2’nci sıraya yerleşti. Mersin FK umutlu gittiği Mut’tan eli boş dönerek BAL’a çıma şansını azalttı. Hafta sonu Mut İdman Yurdu Erdemli Belediyespor’a konuk olacak. Mersin FK liderle beraber kalan Mezitli 33 Spor’a misafir olacak.

 

YİNE PUAN ALAMADI

Oynadığı 4 karşılaşmada 3 puan ile tanışamayan Akdeniz Belediyespor evinde Erdemli Belediyespor ile oynadı. Kötü bir maç çıkaran, özellikle ilk yarı durgun bir oyun oynayan Mavi Beyazlı ekip ilk yarı  2-0 geride kapattı. İkinci yarı daha derli toplu oynayan Akdeniz Belediyespor 1 gol bulsa da istediği 3 puanı alamadı. Karşılaşma Erdemli Belediyepsor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. İlk yarının son haftasın da Erdemli Belediyespor Mut İdman Yurdu’nu ağırlayacak. Akdeniz Belediyespor lidere konuk olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA