Rakip Konya | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Rakip Konya


 

Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. ligin 27’inci haftasında Konya deplasmanına gidiyor.

ALİ ŞANLI

 

TFF 3’ncü Ligde aylardır liderliği kimseye kaptırmayan Kırmızı Lacivertli ekip rakipleri ile puan farkının kapanmaması için sahaya çıkacak. 53 puanla liderlik koltuğunda oturan Mersin temsilcisi en yakın takipçisi Karbel Karaköprü Belediyesi’nin 7 puan önünde bulunuyor.

Konya’da 1922 Konyaspor ile karşılaşacak olan Mersin İdman Yurdu kara yolu ile Konya’ya geçerek maç saatini beklemeye başladı. 1922 Konyaspor Mersin İdman Yurdu bugün saat 15.00’da oynanacak. Ev sahibi Konyaspor topladığı 30 puan ile 12’nci sırada yer alıyor.

 

UCUZ YIRTTI

Geçen hafta Mersin’de oynanan Mersin İdman Yurdu Derincespor maçı sonrası yaşananlar maçın önüne geçmişti. 90 dakikası 1-1 biten maçın ardından saha karışmış, yöneticiler maçın hakemine tepki göstermiş, bazı oyuncular ise rakip oyuncularla kavga etmişti. Spor kamuoyu tarafından büyük ceza gelmesinden korkulmuştu. TFF yaptığı açıklamada Kulübe ihtar cezası verirken olaylara karışanlara ceza vermesiyle Mersin İdman Yurdu bir bakıma ucuz yırtmış oldu .


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA