Mersin’in gidişatı iyi değil! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’in gidişatı iyi değil!


 

Şampiyonluk yolundaki Yeni Mersin İdman Yurdu, deplasmanda 1922 Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Son 3 haftadaki 3’üncü beraberliğini alan MİY’de yaşananlar camiada tepki çekerken yönetim teknik ekibe sahip çıktı.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden lider Yeni Mersin İdman Yurdu, 1922 Konyaspor’a konuk oldu. Son haftaların formda ekibi olan yeşil beyazlılar ile geçen hafta Derincespor ile berabere kalan Kırmızı Lacivertlilerin mücadelesi istek farkını ortaya koydu.

Galibiyeti isteyen taraf olan Konya ekibi olurken MİY yine kötü oyunuyla 1 puana razı olmak zoruna kaldı. 1-1 biten karşılaşma sonrası 2 puanı sahada bırakan MİY’in en yakın takipçisi Karaköprü ile arasında ki puan farkını açma hayali sekteye uğradı.

Yeni Mersin İdman Yurdu ligde 54 puan ile liderliğini sürdürürken, Karaköprü, evinde Ağrı’yı 4-0 geçerek 49 puan ile ikinci sıraya yerleşti.

 

YÖNETİM, TEKNİK HEYETE SAHİP ÇIKTI

Kulüpten yapılan açıklamada ise camianın hedef aldığı Teknik Direktör Ersin Aka ve ekibine sahip çıkıldı. “Şampiyonluk mücadelemizde, son haftalarda almış olduğumuz beraberlikler camiamızı ve bizleri üzmektedir” denilen açıklamada, “Ligde son 7 haftaya girdiğimiz bu süreçte Yönetim Kurulu, Teknik Heyet, Futbolcularımız ve Taraftarımız ile birlikte daha inançlı, mücadeleci ve istekli bir şekilde şampiyonluğa yürüyeceğiz. Dolayısıyla Teknik Heyetimiz ve Futbolcularımızın, son düzlüğe girdiğimiz bu dönemde, coşkulu bir şekilde galibiyetler alacağına olan inancımız ve İdman Yurdu’muzu şampiyonluğa taşımaları noktasında güvenimiz tamdır. Taraftarlarımızdan ricamız; bu kritik süreçte moral bozmadan, sabırla takımımızı desteklemeleri olacaktır. Şampiyonluğa heyecanla ve coşkuyla, kenti bayraklarla donatarak, el ele, yürek yüreğe ve kenetlenerek yürüyeceğiz. Yolun sonunun şampiyonluk olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Haydi Mersin hep birlikte şampiyonluğa” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA