İYİ PARTİ’DE TAM LİSTE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ’DE TAM LİSTE


 

İYİ Parti’nin Mersin milletvekili aday listesi de belli oldu. Beklendiği gibi belirlenen listede ön seçimde birinci çıkan Burhanettin Kocamaz ilk sıradan vekil adayı gösterildi. İkinci sırada Mevcut vekil Zeki Hakan Sıdalı ve 3’üncü sırada ikinci bölgeden Ali Er oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

İYİ Parti, 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etti. Teslim edilen listeler ile İYİ Parti’nin Mersin milletvekili aday listesinde kimlerin yer aldığı belli oldu. İlk sırada ki isim beklendiği gibi Burhanettin Kocamaz oldu. İkinci sırada mevcut vekil Zeki Hakan Sıdalı ve 3’üncü sırada ikinci bölgeden Ali Er oldu.

Listenin 4’üncü sırasında Esra Kahraman, 5’inci sıra Özer Özel, 6’ıncı sıra Mehmet Turgut,

7’inci sırada Yüksel Çelik, 8’inci sırada Esin Erkoç, 9’uncu sırada Ali Rıza Özdeniz, 10’uncu sırada eski Anamur belediye başkanı Mehmet Türe, 11’inci sırada Mehmet Yunus Seven, 12’inci sırada Mustafa Ateş ve 13’üncü sırada Hilal Usta aday gösterilen isimler oldular.

 

ÖN SEÇİM USULSÜZLÜK TARTIŞMALARINA KONU OLMUŞTU

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını istediği ve bu çerçevede 2024’te yapılacak yerel seçime odaklandığı için milletvekili aday adayı olmayacağı iddia edilen Kocamaz, geçtiğimiz günlerde yapılan ön seçimde birinci çıkmıştı. Usulsüzlük yapıldığı iddialarına konu olan ön seçimde parti üyeliğinin doldurulmayarak devam etmesine izin verilmesi ile adayların bu yeni üye yöntemiyle seçimlerde usulsüzlük yaptığı iddiaları gündeme gelirken tartışmalar yaşanmıştı. Tartışmalı seçimlerde ikinci çıkan isim Ali Er olmuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA