MİY galibiyeti hatırladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY galibiyeti hatırladı


 

Şampiyonluk iddiasıyla mücadele ettiği son 3 haftada berabere kalarak 1 puana talim eden Yeni Mersin İdman Yurdu, evinde Şile Yıldızspor takımını 4-0 geçerek 3 puan aldı.

ALİ ŞANLI

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden lider Mersin İdman Yurdu, haftalar sonra galibiyeti hatırladı.. 34’üncü hafta kapsamında evinde Şile Yıldızspor takımını konuk eden Kırmızı Lacivertliler, 3 haftalık beraberlik serisine nihayet son verdi.

Maça tutuk başlayan ve düşük tempoda oynayan Mersin ekibi maçın başlarında pozisyon üretmekte zorlandı. İlk yarının son bölümlerinde oyunun kontrolünü eline geçiren MİY 31. Dakikada Ferhan ile 1-0 öne geçti. Bu gol dem bir kaç dakika sonra 35. dakikada Erdem Onur Bektaş ile skoru 2-0  yaptı. İlk yarı bu skor ile tamamlandı.

2-0 önde olmanın rahatlığı ile ikinci yarıya çıkan MİY güçlü bir oyun oynadı. Diğer maçlara göre daha baskılı oyun sergiledi. 71. Dakikada tunç Berhan ile tabelayı 3-0 a getirdi. Maçın son dakikalarında topu atağında tutan MİY de 90+2’de Mehmet Sefa’nın golüyle maçı 4-0 kazandı. Mersin İdman Yurdu ilk defa 4 gol atarak 3 puanın sahibi oldu.

Şampiyonluk yolundaki liderin puanı 57 olurken, en yakın rakibi Yeni Orduspor’un puanı 52. Mersin ekibi, 16 Nisan Pazar günü saat 15:00’de deplasmanda Yeni Altındağ Belediyespor ile karşılaşacak.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA