BOSK’tan çifte başarı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BOSK’tan çifte başarı


 

Haber Merkezi

 

Mersin'i yerel ligde temsil eden BOSK Basketbol Takımı, 2022/2023 Yıldız Erkek Yıldız Kız ve Küçük Kızlarda Şampiyon olarak bölge şampiyonalarında temsil hakkı elde etti.

Mersin basketbol alt yapısına önemli katkılar sunan BOSK Kulüp Yöneticisi Hacer Taş, "Bu sezon alt yapıda aldığımız galibiyetler sonrası Yıldız Erkeklerde Yıldız Kızlarda ve Küçük Kızlarda Mersin şampiyonu olarak başarılı olduk. Hedefimiz basketbolda alt yapıya verdiğimiz desteği arttırmak ve bölge basketboluna yeni yetenekler kazandırmak. Bu doğrultuda antrenörlerimiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yıldız Erkek Takımımız Karaman'da yapılan Bölge Şampiyonluğunda Antalya, Karaman, Adana Şampiyonlarını tek tek yenerek 3 galibiyetle şampiyon olarak, Yarı Final katılmaya hak kazandı. 9/12 Mayıs 2023 tarihlerinde Yıldız Erkek ve Yıldız Kız takımımız ile Nevşehir'de düzenlenecek yarı final karşılaşmalarında Mersin İlimizi temsil edeceğiz. Ayrıca 27/30 Nisan 2023 Tarihlerinde Mersin'de düzenlenecek Bölge Şampiyonasında  Küçük Kızlarda Mersinimizi temsil edeceğiz, Kulüp Yöneticisi Hacer Taş, Barbaros Ortaokulu Spor Kulübü olarak Mersin Basketbolunu desteklemeye, katkı sağlamaya, altyapıya ve çocuklarımızın başarısı için spor yapmalarına katkı sağlamaya devam edeceğiz teknik ekibimiz Başarılı olmak için çok çalışıyor" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA