Kalkınma ajansından Mersin’e destek sözü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kalkınma ajansından Mersin’e destek sözü


 

Haber Merkezi

 

Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Yeniçeri, Mersin Üniversitesi’ni (MEÜ) ziyaret etti. Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Mersin’e gelen Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, Üniversitemizi ziyaret ederek “Çocuklarımız İçin Tek Yürek” projemizin de gerçekleştirildiği Gençlik Akademisi, Girişim Limanı ve Akdeniz Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Barış Yeniçeri’ye Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Rifat Duran, Mersin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Baykal Başdemir, Üniversite Gençlik Akademisi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gülsüm Gök, Girişim Limanı Müdürü Doç. Dr. Duygu Hıdıroğlu, Üniversite Dış İlişkiler ve Projeler Koordinatörü Öğr. Gör. Mesut Salih Uzman ve yetkililer eşlik etti.

İlk olarak Üniversite Gençlik Akademisi’ndeki atölyelerde incelemelerde bulunan Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gülsüm Gök’ten merkez ile ilgili bilgiler aldı. Üniversitenin depremden etkilenen çocuklar için hayata geçirdiği ve büyük bir çoğunluğunun MEÜ Gençlik Akademisi’nde gerçekleştiği “Çocuklarımız İçin Tek Yürek” projesiyle ilgili de bilgiler alan Yeniçeri, Gençlik Akademisi’nin imkanlarının doğru ve etkili bir şekilde kullanılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Buradaki ziyaretin ardından, bin 650 kişilik kapasiteye sahip Üniversite Akdeniz Kültür Merkezi’ni gezen Barış Yeniçeri, salonun MEÜ’nün, şehir ve bölgenin ihtiyacını gidermesi açısından çok önemli bir yatırım olduğunu belirtti.

 

MERSİN’E DESTEK SÖZÜ

Daha sonrasında MEÜ Girişim Limanı’na geçen Barış Yeniçeri ve beraberindeki heyet, Merkez Müdürü Doç. Dr. Duygu Hıdıroğlu ile birlikte merkezi gezdi ve gerçekleştirilen faaliyetler ilgili bilgi aldı. Ziyarette, Üniversitesi Teknofest ve Girişimcilik Topluluğu’nun Hidromobil ve Sosyal İnovasyon alanında kurulan takımlarının TEKNOFEST 2023’te finale kalan hidrojenli araba ve Türkiye’nin ilk milli elektrikli sörf projelerini gerçekleştiren ekipler ile de bir araya gelen Barış Yeniçeri, ekiplere her türlü desteğin verileceğinin sözünü vererek çalışmalarında başarılar diledi.

 

YURTLARDA KALAN LİSELİLERE SERTİFİKALI MARKA EĞİTİMİ

Ardından KYK yurtlarında kalan liseli öğrencilerine işletmelerin markalaşmasına hizmet edecek tanıtım ve pazarlama stratejileri, markalaşma ve marka imajı gibi konular ile birlikte yenilikçi pazarlama yöntemleri hakkında bilgi vermek amacıyla; TOBB, Habitat ve Üniversite Girişim Limanı iş birliğinde gerçekleştirilen ücretsiz sertifikalı ürün pazarlama eğitimini de ziyaret eden Barış Yeniçeri, depremden etkilenen tüm vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini ifade ederek gerçekleştirilen eğitim ve etkinliklerde emekleri olan herkese teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sonra erdi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA