Erdemli iş dünyasına akademik eleman desteği | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli iş dünyasına akademik eleman desteği


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu ile Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası arasında karşılıklı ‘Yardım ve İş Birliği Protokolü’ imzalandı.

Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik MYO ile Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası arasında, öğrencilerimizin Erdemli’deki ticaret ve sanayi kuruluşlarında staj yapma imkanı sağlaması amacıyla bir iş birliği protokolü imzalandı.

Erdemli TSO Konferans Salonu'nda gerçekleşen "Karşılıklı Yardım ve İş Birliği Protokolü" imza törenine, Üniversite Erdemli UTİYO Müdürü Doç. Dr. Buğra Sarı, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Sarı, ETSO Yönetim Kurulu üyeleri ve Erdemli UTİYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ufuk Orhan katıldı.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Sarı imzalanan protokol ile ilgili, “Oda olarak eğitime her zaman katkı sunmayı birinci öncelik olarak görüyoruz ve Mersin Üniversitesi Erdemli UTİYO ile iş birliği alanlarını çeşitlendirmek istiyoruz” dedi. Üniversitemiz Erdemli UTİYO Müdürü Buğra Sarı ise “ETSO ile imzaladığımız Karşılıklı Yardım ve İş Birliği Protokolünü, Erdemli UTİYO ve Erdemli şehri arasında gelişecek ve derinleşecek ilişkilerin bir başlangıcı olarak görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

İmzalanan protokol kapsamında; Erdemli UTİYO öğrencileri, Erdemli şehrinin ticaret ve sanayi kuruluşlarında staj yapma imkanına kavuşarak tecrübe kazanacak ve bununla birlikte ETSO üyelerinin yetkin personel ihtiyacı karşılanmış olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA