MERSİN BÜYÜKŞEHİR’E ZEHİR ZEMBEREK SUÇLAMALAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’E ZEHİR ZEMBEREK SUÇLAMALAR!


 

Mersin’de CHP’nin kalesi olarak bilinen Kazanlı Mahallesi’nden, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne zehir zemberek suçlamalar geldi. Muhtar Süleyman Serin’in daha sonra kaldırdığı sosyal medya paylaşımı kentte gündem oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in en eski ve kalabalık yerleşim bölgelerinden olan ve CHP’nin kalesi olarak öne çıkan Akdeniz ilçesine bağlı Kazanlı Mahallesi’nden Büyükşehir Belediyesi’ne zehir zemberek suçlamalar ve hizmet isyanı geldi.

 

YAŞANANLAR MUHTAR SERİN’İ DE İSYAN ETTİRDİ

Suriyeli göçmen nüfusun ardından deprem sonrası afetzedelerin kente akın etmesi ile nüfusu en çok artan bölgelerden olan Kazanlı’ya hizmet isteyen muhtar Süleyman Serin, çarpıcı iddiaları gündeme getirdi.

Yıllarca Şişecam Grubu ve akaryakıt dolum tesisleri başta olmak üzere çevreyi katleden kirli sanayi yatırımlarının kuşatması nedeniyle doğa katliamlarına karşı mücadele vermek zorunda kalan ancak ne bunların çözüme kavuşturulduğu ne de çarpık yapılaşmaya karşı önlem alındığı Kazanlı’da geri kalmışlık muhtar Serin’i de isyan ettirdi.

Sosyal medyadan bir paylaşım yapan ancak daha sonra bunu kaldırsa da kentte elden ele dolaşarak gündem olan Muhtar Serin’in, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne hizmet isyanı yaptığı görüldü.

 

“AŞHANE DİNGO’NUN AHIRINA DÖNMÜŞ”

Kente gelen depremzedelere sunulan hizmetler için birinci adreslerden biri olan Kazanlı’nın aşhane hizmetlerinden yeterince yararlanamadığını savunan Serin’in, sosyal medyada önce paylaştığı ancak daha sonra nedeni bilinmeyen bir şekilde kaldırdığı paylaşımında şu ifadelere yer verildi; “Sayın Başkanım Vahap Seçer, aşhane Dingo’unn ahırına dönmüş; argo kelimeler, birbirine sataşmalar, düzensiz, pişmemiş yemekler ve kahvaltılar… Çocuklar süt istiyor, süt gelmiyor.

 

AYRICALIK YAPILIYOR

Başka mahallelere ayrıcalıklar yapılıyor, daha çok şey var, zamanı gelince onları da yazacağım. Çünkü muhatap yok. Gelsin daire başkanı gezsin. Depremzedeler için mahalle mutfakları kurulacak, Kazanlı listede yok. Neden mahalle mutfağı yapılacak yerleri daire başkanı yerinde gezmiyor? Özellikle aşhaneyi iyi denetleyin. Daire başkanının personele lafı geçmiyor. İyi niyeti bazı çatlaklar getiriyor. Size zarar veriliyor.” 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA