MERSİN’İ KONUŞAN YOK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’İ KONUŞAN YOK!


 

Cumhurbaşkanlığı seçiminin, milletvekilliği seçiminin önüne geçmesi ile Mersin için konuşan vekil adayı görmek hayal oldu!... AKP’li Bakan Nebati ile CHP’li Başarır arasında ‘togg’ atışması yaşanırken Mersin’i ileri taşıyacak vizyonun, projelerin ortaya konulmaması tepki çekiyor.

Hediye Eroğlu

 

Türkiye, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne kilitlendi. YSK hafta sonu kesin aday listelerini açıklarken Mersin için belirlenen isimlerde değişiklik olmadı. Mersin’den tek bağımsız milletvekili adayı Sevda Buzcu oldu.

 

CHP’DE KÜSKÜNLER GERİ ÇEKİLDİ

Kent vekili olmak için yarışan vekil adayları ile Mersin hafta sonunu hareketli geçirdi. CHP milletvekili aday tanıtım toplantısı yaparken liste küskünlerinin etkinliğe katılmaması dikkat çeken ayrıntı oldu.  Toplantıda ‘torpil’ iddiaları ile partide büyük tepkiye neden olan Gülcan Kış’a konuşması esnasında partililerin destek vermemesi, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Öziyğit’in, Çukurova Basketbol maçı için yurtdışına gitmeyi tercih etmesi ve organizasyonun daha ilk saatinin sonunda salonun boşalmaya başlaması dikkat çekti.

 

NEBATİ’DEN TOGG ŞOVU

AKP ise Bakan Nureddin Nebati’nin öne çıktığı etkinliklere imza attı. Erdemli’de partililere hitap eden Nebati’nin seçim çalışmaları çerçevesinde Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile bölgeye giderek ilgi çekmeye çalışması dikkat çekti.

Nebati burada isim vermeden CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’a sataşarak, “Togg'u beğenmiyorlardı ya, gelin size verelim bir tur atın desek takla ata ata gelirler, ama 10 taklada atsan 20 takla da atsan önce vatandaşımızla beraber bizler bineceğiz” diye çıkıştı.

 

VİZYON YOK, PROJE YOK..!

Mersin’e dair proje ve vizyonlara yarışması beklenen vekil adayları yerine siyasi tartışmalarla gün geçiren propagandalar tepki çekti. Partilerinin sönük etkinliklerinde kente vizyon katmayan, proje sunmayan vekil adayları, Mersin’in konuşulmadığı seçim propagandalarına imza atarak ilginç görüntüler oluşturdu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA