Ümit Özdağ, Mersin’de Suriyelilerle tartıştı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ümit Özdağ, Mersin’de Suriyelilerle tartıştı


 

Sığınmacı karşıtı siyaset yürüten Ümit Özdağ, Mersin’de seçim gezisi yaptığı esnada Suriyeli bir genç ile tartıştı.

Haber Merkezi

 

Sığınmacı karşıtlığıyla bilinen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin milletvekili adaylarını tanıtmak için geldiği Mersin’de, ırkçı bir tartışmaya daha imza attı.

Kentte Suriyeli mültecilerin yoğunlukta yaşadığı Akdeniz İlçesine bağlı Camişerif, Kiremithane gibi mahalleleri gezen Özdağ, Fasih Kayabalı Caddesi’nde Suriyeli esnafın yoğunluğuna dikkat çeken Özdağ, “Mersin'de adeta Şam ve Halep'e dönüştürülmüş caddeler var. Bu caddede 130 dükkandan sadece 9 tanesi Türklerin. Bu cadde artık Şam Caddesi. Bu caddeyi Türklerden alıp Suriyelilere vermişler” dedi. Caddede bulunan Suriyeli esnafla da sohbet eden Özdağ, çevresini saran Suriyeli gençlerle sohbet etti. Burada Suriyeli bir grup gençle sohbet eden, Özdağ ile Suriyeli bir genç arasında ‘Seçim Vaadi’ tartışması yaşandı. "Halka vaadin ne?" diye soru soran Suriyeli gence Özdağ, “Suriyelileri vatanlarına geri yollayacağım” dedi. Bunun üzerine Suriyeli genç bir kez daha araya girerek, “Bu millete Suriyelileri göndermekten başka vaadin yok mu?” diye sordu. Bunun üzerine Özdağ, “Sen Suriyeli misin?” diye sordu. ‘Evet’ cevabı alan Özdağ, “Seni vatanına geri yollayacağım. Diğer vaatlerimiz de seni ilgilendirmez, sen bu ülkenin vatandaşı değilsin” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA