TİP Mersin’de atağa kalkıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİP Mersin’de atağa kalkıyor


 

Milletvekili aday tanıtım toplantısı ve 1 Mayıs etkinliklerine hazırlanan TİP, Mersin’de atağa kalkmaya hazırlanıyor.

HEDİYE EROĞLU

 

14 Mayıs’ta ilk kez seçimlere girecek olan Türkiye İşçi Partisi (TİP), Mersin’de düzenleyeceği etkinliklerle adeta atağa kalkmaya hazırlanıyor.  

Kongre ve Sergi Sarayında saat 18:00’de Genel Başkan Erkan Baş’ın katılımıyla 22 Nisan’da Mersin’de milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenleyecek olan TİP, bu etkinliği büyük katılımla gövde gösterisi şeklinde yapmayı planlıyor.

Daha sonra 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına odaklanacak olan TİP, alanda etkin bir kalabalık le gücünü göstermek istiyor.

 

“ÜLKE YÖNETİMİNDE DENETLEYİCİ ROL OYNAMASINDA BİR ÇIĞIR AÇACAĞIZ”

TİP Mersin milletvekili adayları Bülent Ufuk Ateş ve Uğurcan Esiroğlu, gazetemizi ziyaret ederek, çalışmaları ile ilgili bilgiler verdiler.

22 Nisan’daki milletvekili aday tanıtım toplantısına tüm Mersinlileri davet eden Ateş, 14 Mayıs seçimlerinin cumhuriyet tarihinin önümüzdeki yüz yılını belirleyeceğini söyleyerek, “TİP’in bu seçimlerde alacağı sonuç bir karanlık dönemin kapanıp, aydınlık bir Türkiye’ye doğru yol almada önemli bir aşama olacaktır. Bu seçimlerde iktidar olacağımızı elbette söylemiyoruz. Ama Türkiye emekçilerinin, işçi sınıfının, aydınların, kadınların, gençlerin, ötekileştirilen tüm kesimlerin asli birer özne olarak bu ülke yönetiminde denetleyici rol oynamasında bir çığır açacağız” dedi.

 

MERSİN SENİNDİR

Milletvekili adayı Uğurcan Esiroğlu da, “TİP’in, hem gövdesini ortaya koyacağı hem Mersin’de neyi nasıl yapabileceğinin ortaya koyabileceğini 22 Nisan’da ve 1 Mayıs’ta ne yapabileceğin dosta düşmana gösterecek. Mersinlilere çağrımız gücümüze güç katıp TİP’in neler yapacağını hep beraber gösterelim. Mersin’in emekçilerine, ‘Mersin senindir’ diyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA