M. Fatih Deveci 1-C sınıfından coşkulu kutlama | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

M. Fatih Deveci 1-C sınıfından coşkulu kutlama


 

Mersin’de Mehmet Fatih Deveci İlköğretim Okulu’nun 1-C sınıfı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, boylarından büyük bir başarıyla hem şiir hem de dans içeren coşkulu bir kutlama gösterisine imza attı.

HEDİYE EROĞLU

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Cumhuriyet Meydanı ve Mersin Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Mersin Valiliğince düzenlenen resmi kutlama törenlerinin yanı sıra okullarda da özel kutlama törenleri yapıldı. Çeşitli gösterilerin sunulduğu okullardaki renkli kutlamalarda minikler halk oyunları ve performansları ile hünerlerini sergiledi.

Bu okullardan biri olan Mersin’in Akdeniz ilçesinde bulunan Mehmet Fatih Deveci İlköğretim Okulu’nda coşkulu anlar yaşandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir dizi etkinliğe imza atılan okuldaki kutlamalara veliler ve öğrencilerin katılımı yoğun oldu.

1- C sınıfı öğrencilerinin sergilediği gösteri büyük alkış aldı. Şiirler okuyarak dans gösterisi yapan öğrencileri ayakta alkışlandı. Öğrencilerin büyük heyecanlarına rağmen büyük bir başarıyla gerçekleştirdiği gösteri sonrası tebrik yağdı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA