23 Nisan’ı depremzede çocuklarla kutladılar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

23 Nisan’ı depremzede çocuklarla kutladılar


 

Akademi Derneği, 23 Nisan’ı depremzede çocuklarla kutladı. Dernek, depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor.

Haber Merkezi

 

Akademi Derneği, asrın felaketi olan depremin ardından, deprem bölgesinden Mersin’de yurtlara yerleştirilen depremzede çocukları unutmadı.

Mersin’de depremzede çocuklar için şekerleme sepeti hazırlayan Akademi Derneği’nin Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Başkan Yardımcısı Fatma Yeşilkuş, 23 Nisan’da yüzlerce çocukla bir araya geldi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda depremzede çocuklara şekerleme sepetlerini ve oyuncaklarını dağıtan Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, “Çocukların gözlerinde gördüğümüz o umut ve mutluluk bizlere güç veriyor. Onlar ülkemizin aydınlık yarınları. Biz bu özel günde tekrardan onlarla bir araya gelmekten, onlarla sohbet etmekten çok mutlu olduk. Çocuklar hayata sımsıkı sarılsın, gözlerindeki umut ışığı parlamaya devam etsin diye var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

Çocuklarla buluşmasında gelecek planlarını dinleyen, aynı zamanda taleplerini de not alan Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ve Başkan Yardımcısı Fatma Yeşilkuş, “Sizler geleceğin Türkiye’sinin mimarı olacaksınız. Ülkemizi her alanda daha ileri seviyelere ulaştıracak başarılarınızı duymayı dört gözle bekliyoruz. Sizler bizim kardeşlerimiz oldunuz. Bizler ve üyelerimiz, sizlerin ihtiyaç duyacağı her türlü yardımda bulunmaya hazırız. İyi ki varsınız.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA