Esnafın yeni başkanı Veysel Sarı oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Esnafın yeni başkanı Veysel Sarı oldu


 

Talat Dinçer’in Milletvekili adaylığı için istifa etmesi ile Mersin Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (Mersin ESOB) başkanlığına Veysel Sarı seçildi.

Haber Merkezi

 

Mersin’de 60 bini aşkın esnaf ve sanatkarın çatı örgütü olan Mersin Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği’nde (Mersin ESOB) değişim yaşandı. Uzun yıllardır birliğin başkanlık görevini yürüten Talat Dinçer’in CHP’den milletvekili adaylığı için istifa etmesi ile Mersin ESOB başkanlığına Veysel Sarı seçildi.

 

“MERSİN’İNİMİZE HİZMET EDECEK OLMANIN HEYECANINI VE KIVANCINI YAŞIYORUM”

Başkan Sarı, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak, “Mersin Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı görevine başlamış bulunmaktayım. Akdeniz’in kadim şehirlerinden biri olan Mersin’inimize hizmet edecek olmanın heyecanını ve kıvancını yaşıyor; Esnafımıza hizmet etmeme vesile olan yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımı arz ediyorum.

Göreve başlarken başta emaneti devraldığımız, milletvekili adayı Talat Dinçer’e yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, seçimlerde başarılar diliyor, Mersin’e bugüne kadar yaptığı hizmetlerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum.

 

“İŞ VE GÖNÜL BİRLİĞİ İÇERİSİNDE İLİMİZİ HER ALANDA BAŞARIYI ARTIRMA AMACINDA OLACAĞIM”

İş ve gönül birliği içerisinde ilimizi her alanda başarıyı artırma amacında olup, paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesiyle, başta yönetim kurulu üyelerimiz, oda başkanlarımız ile gerçekleştireceğimiz çalışmalarda; yönetici, esnaf ve mesai arkadaşlarımın, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, basının, tüm Mersinli hemşerilerimin şahsıma ve kurumuma desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyor; bu güzel şehre yeni görevim hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA