Yarın Mersin’deler | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yarın Mersin’deler


 

14 mayıs seçimleri için geri sayım sürerken İYİ parti lideri Meral Akşener bir kez daha Mersin’e geliyor. Akşener, Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş ile birlikte Mersinlilerle buluşacak.

HEDİYE EROĞLU

 

İlk kez girdiği 2019 seçimlerinde ülke genelinde en yüksek oy aldığı Mersin’e özel önem veren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir kez daha kente geliyor.

İyi Parti Mersin teşkilatı sık sık sahada zayıf kalmakla eleştirilerken sık sık Mersin’e çıkarma yaparak eleştirileri gidermek isteyen Akşener’e, Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş da eşlik edecek.

Millet İttifakı’nın önemli isimlerinden Akşener ve Yavaş, kentteki 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinlikleri sonrası miting yapacak. Saat 16.00’da eski Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önündeki miting Millet Bahçesi yanındaki alanda Mersinlilerle buluşacak olan ikiliye ittifak paydaşı partilerin yöneticileri ile milletvekili adayları da eşlik edecek.

Özellikle milletvekili adaylarının alanda destekçileri ile gövde gösterisi yapması beklenen miting sonrası Meral Akşener ile Mansur Yavaş’ın programının uygun olması halinde merkez Yenişehir İlçesindeki Fuat Morel Mahallesinde de bir seçim ofisi açılışına katılması planlanıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA