Kılıçdaroğlu’ndan Mersin çıkarması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kılıçdaroğlu’ndan Mersin çıkarması


 

CHP’li Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, son yıllarda teşkilatın zayıf kalması, partide dizayn çalışmaları nedeniyle yaşanan küskünlükler ve gerekse de listeye tepki nedeniyle partiden uzaklaşanların yarattığı olumsuz havayı dağıtmak için kurmayları ile Mersin’e çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Barış ÇOBAN

 

Türkiye’nin kilitlendiği 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kala liderlerin programları yoğunlaştı. Siyasetin etkin kalelerinden olan Mersin’de bu kapsamda liderlerin uğrak duraklarından biri olmayı sürdürüyor.

Kent genelinde 1 milyon 378 bin seçmenin oy kullanacağı 14 Mayıs seçimleri kapsamında kente gelecek son isimler CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş ile birlikte Mersin’de miting düzenleyecek.

 

PARTİDEN KOPUŞA KARŞI KILIÇDAROĞLU’NDAN KURMAYLARI İLE ÇIKARMA

CHP’nin kalesi olarak kabul edilse de 2018 genel seçimlerinde 13 milletvekilliğinden sadece 4’ünü alan ve 2019 seçimlerinde AKP’nin birinci parti çıktığı Mersin’de parti teşkilatlarının zayıflığı nedeniyle istediği sonuçları alamayan CHP, bu defa Mersin’de fark yaratmak istiyor.

Ancak gerek son yıllarda teşkilatın zayıf kalması, partide dizayn çalışmaları nedeniyle yaşanan küskünlükler ve gerekse de listeye tepki nedeniyle partiden uzaklaşanların yarattığı olumsuz havayı dağıtmak isteyen Kılıçdaroğlu bu amaçla ilk defa Mersin’e İmamoğlu ve Yavaş’ı da yanına alarak çıkarma yapmak istiyor. 

Akdeniz İlçesi’nde yer alan Eski Tevfik Sırrı Gür Stadyumu yanında gerçekleştirilecek miting, saat 13:00’da başlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA