Cumartesi dört gözle bekleniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Cumartesi dört gözle bekleniyor


 

Ali ŞANLI

 

Yeni Mersin İdman Yurdu hafta sonu oynayacağı kritik maçın hazırlıklarına zaman kaybetmeden başladı. Salı günü  Kelkit ile berabere kalarak şampiyonluk turunu son haftaya bırakan Kırmızı Lacivertli ekip Yomraspor karşılaşmasının hazırlıklarını günde tek idmanla başladı.Ligin son haftasında evinde Yomraspor'u konuk edecek olan Mersin İdman Yurdu kendi tesislerinde çalışmalara başladı.

Taraftarının desteğini arkasına alan Mersin temsilcisi Cumartesi günü evinde oynayacağı maça kadar takımının yanında olacak. Yönetimin yapacağı çalışma ve şeytanlar grubunun maç öncesi ve maç sırasında stadyumda yapacağı hazırlıklarla maçı şölen havasına taşıyarak unutulmaz bir atmosfer yaratacağı öğrenildi. Cumartesi oynanacak olan kritik karşılaşmada Mersin İdman Yurdu kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Konuk ekip ise kazanırsa ligde kalacak, kaybetmesi durumunda bir alt lige düşecek. Mersin İdman Yurdu Yomraspor karşılaşması Mersin Stadyumunda Cumartesi günü saat 15.00'da oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA