Esnaf başkanlar buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Esnaf başkanlar buluştu


 

Haber Merkezi

 

Esnaf ve sanatkarların Ankara’da örgütlü zirve kuruluşu Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun (TESK) Başkanlar Kurulu buluşması, 81 ilin birlik ve 13 mesleki federasyon başkanının katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Mersin ESOB) Başkanı Veysel Sarı da katılarak, esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentileri hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Sarı, Başkanlar Kurulu öncesi Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Aziz Fatih Yıllaz, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Haşer Haşemoğlu ve İstanbul Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Muhoğlu ile birlikte Genel Başkan Bendevi Palandöken’i makamında ziyaret ederek temsil ettikleri esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentiler hakkında kısa değerlendirmede bulundular.

Başkan Sarı, “Genel Başkanımız Bendevi Palandöken liderliğinde gerçekleştirilen ve ülkemiz esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve beklentilerini masaya yatırdığımız Başkanlar Kurulumuz esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Mersin esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve beklentilerine çözüm üretmek adına, onların Ankara’da güçlü sesi olmak adına sorunlarımızı Genel Başkanımıza ve ilgili makamlara taşımaya devam edeceğim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA