Yeni kupalar için imzalar atıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yeni kupalar için imzalar atıldı


 

Silifke Belediyespor’u şampiyon yaparak bir üst lige taşıyan Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, yeni kupalar için devam sözleşmesine imza attı. “Silifke şehri benim 2. evim oldu” diyen Tozlu, “Silifke daha iyi yerlerde olacak, bunun içinde var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Haber Merkezi

 

2023-2024 Futbol Sezonunda TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, takımı Bölgesel Amatör Ligde şampiyon yaparak 3. Lige çıkaran başarılı Teknik Direktör Muzaffer Tozlu ile yeniden anlaştı. Silifke Belediye binasında Silifke Belediyespor Onursal Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un hazır bulunduğu imza töreni ile Muzaffer Tozlu ve ekibi yola ile devam kararı imza altına alındı. Teknik Direktör Muzaffer Tozlu’nun yardımcılıklarını Burhan Baygın, Mehmet Şıralı ve Kaleci Antrenörü Kadir Tulgar yapacak.

 

KAZANILACAK DAHA NİCE KUPALAR VAR

Muzaffer Tozlu ile yola devam ettikleri için mutlu olduğunu belirten Silifke Belediyespor Onursal Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Takımımız, yıllardır beklediğimiz şampiyonluk heyecanını bize yaşatırken profesyonel ligde mücadele etme hasretimize de son verdi. Takımımızın şampiyon olmasında emeği olan Muzaffer Tozlu hocamız ve ekibi ile tekrar anlaştığımız için çok mutluyuz. İnşallah 3. Ligde de teknik heyetimizle birlikte daha nice başarılar, şampiyonluklar yaşayacağız. Şehrimize ve Silifkeli Sporseverlere hayırlı olmasını diler, Teknik Direktörümüz Muzaffer Tozlu ve teknik ekibimize başarılar diliyoruz” dedi.

 

“SİLİFKEMİZE ŞAMPİYONLUKLAR YAKIŞIR”

Yeni sezonda profesyonel ligde mücadele edeceklerini ve lige daha da hazır olma adına ilk olarak Teknik Direktör Muzaffer Tozlu ile anlaştıklarını belirten Silifke Belediyespor Başkanı Gürhan Dölek, “Zorlu, stresli, mücadele gücü yüksek maçlardan sonra şampiyon olduk ve profesyonel lige çıktık. Yeni sezon içinde Muzaffer hocamız ile yola devam ediyoruz, mutluyuz. Kulübümüze Süper Amatör Lig'de ve Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluklar yaşatan şampiyon hocamız Muzaffer Tozlu ile yeniden anlaşmış bulunuyoruz. Hocamızın yardımcılıklarını Burhan Baygın, Mehmet Şıralı ve Kaleci Antrenörü Kadir Tulgar yapacaklardır. Camiamıza, şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Teknik Direktörümüz Muzaffer Tozlu ve teknik ekibimize başarılar dileriz. Önümüzdeki günlerde de hemen çalışmalara başlayıp yeni sezona hazır bir şekilde gireceğiz. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

YUVAMDA DEVAM ETTİĞİM İÇİN MUTLUYUM

“21 yıl önce Silifkespor bir alt lige düşmüştü, Allah bana 21 yıl sonra Kırşehir’de bu takımı tekrar profesyonel lige çıkartmayı nasip etti çok şükür" diyen Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Silifke şehri benim 2. evim oldu. Takımım ile şampiyonluklar yaşadım, devam ettiğim içinde çok gururlu ve mutluyum. Başkanımızla, yönetimimizle, teknik ekibimizle uyum içinde çalışıyoruz. Bizler yeni sezon için bugünden itibaren çalışmaya başladık. İnşallah güzel bir takım kurup, profesyonel ligde mücadelemizi vereceğiz. Bana bu görevi tekrar layık gören, başkanlarımıza, yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Silifke daha iyi yerlerde olacak, bunun içinde var gücümüzle çalışacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA