TOBB’dan Koçak’a ‘Hizmet Şeref Belgesi’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOBB’dan Koçak’a ‘Hizmet Şeref Belgesi’


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak'a, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından TOBB Delegeliğinde 10. Yılını doldurması ve bu süreçte gösterdiği üstün çalışma ve gayretleri dolayısıyla Hizmet Şeref Belgesi verildi.

TOBB’un 79. Genel Kurulu kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un katılımıyla Birlik merkezinde Hizmet Şeref Belgesi Takdim ve TOGG Kura Çekim Töreni düzenlendi.

Törende Tarsus TSO Başkanı Koçak, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan TOBB Delegeliğinde 10. Yılını doldurması ve bu süreçte gösterdiği üstün çalışma ve gayretleri dolayısıyla Hizmet Şeref Belgesi’ni aldı.

Başkan Koçak, yatırım, istihdam ve üretim için daha çok çalışmak gerektiğini vurgulayarak, ‘’Sayın Birlik Başkanımıza çok teşekkür ederim. Camiamıza hizmet etmek gerçekten gurur verici. Bölgemiz için ülkemiz için hep birlikte daha çok çalışma zamanı.’’diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA