Esnaf sorunlarına çözüm bulma çabasında | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Esnaf sorunlarına çözüm bulma çabasında


 

Haber Merkezi

 

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Mersin ESOB) Yönetim Kurulu Mayıs ayı toplantısı Birlik Başkanı Veysel Sarı Başkanlığında toplandı.

Birlik Başkanı Veysel Sarı kurulda yaptığı konuşmada temsil ettikleri esnaf ve sanatkarlar ve meslek kuruluşlarının sofradaki ekmeğini büyütmek, hak ve menfaatlerini korumak için gece gündüz çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Sarı “Ahilik teşkilatından gelen esnafımızın asırlardır yaşattığı medeniyet birikiminden güç alarak, birlik ve beraberlik içinde hedeflerimizi hayata geçirmeye, değerlerimizi yaşatmaya devam edeceğiz. Esnafımızın yüzünü güldürmek, kazancını arttırmak için dün olduğu gibi bugünde ve yarınlarda tüm teşkilatımızla birlikte omuz omuza, yürek yüreğe vererek çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Paylaşmanın bereketine, dayanışmanın gücüne inanarak, çalışan, üreten ülkesine katkı sunan esnafımızın sorunlarını, sıkıntılarını ve çözüm önerilerimizi her platformda dile getirmeye, esnafımızı devlet, devletimizi esnaf ile kucaklaştırmaya, esnafımızın sofrasındaki ekmeği büyütmeye gayreti içinde yönetim kurulumuzla çalışmalarımıza artırarak devam ettireceğiz” dedi.

Toplantıda daha sonra gündem maddeleri gereği mesleki odaların ve esnaf sanatkarların işlem ve talepleriyle ilgili konular ile uygulanmakta olan ve uygulanacak olan projelerle ilgili konular görüşülerek karara bağlanırken, yönetim kurulu olarak esnaf ve sanatkarlar ile mesleki odaların sorun ve çözüm yollarıyla ilgili çalışmaların artarak devam edeceği kaydedildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA