İstiklal Caddesi eski haline dönsün! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İstiklal Caddesi eski haline dönsün!


 

Mersin çarşı esnafı, Büyükşehir Belediyesi’nin yenileme adı altında tek şeride düşürerek büyük mağduriyete neden olduğu İstiklal Caddesi’nin eski haline getirilmesini istiyor.

HEDİYE EROĞLU
 

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde kentin en hareketli bölgesi olan İstiklal Caddesi’nde, Büyükşehir Belediyesi’nin imza attığı yenileme çalışmasına tepki artarak sürüyor.

Yıllardır kentin trafik ve park sorununa çözüm üretilmezken caddenin daraltılarak, tek yönlü trafik akışına geçiş esnafı da bölge sakinlerini de sürücüleri de isyan ettirdi. Toplumun hiçbir kesiminden geçer not alamayan projeye tepki yağarken, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin ‘sen yaptım oldu’ mantığıyla projeyi savunması eleştiri konusu olmaya devam ediyor.

“ESKİ HALİNE DÖNMELİ”

Son olarak dün Kırmızı Lacivert İş Merkezinin yıkım kararını protesto etmek için caddeyi geçici olarak trafiğe kapan esnaf, bu sorunu da gündeme getirdi.

Mersin Çarşı Esnafı Derneği Başkanı Bekir Algüllü, taleplerine kulak vermeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i eleştirerek, “Biz caddenin tek şerit olmasını istemiyoruz. Eski haline geri döndürülmesini istiyoruz. Bu haliyle yol daraltıldı, mağdur oluyoruz” dedi. Esnaflara dönerek, “Bu caddenin tek şeride düşürülmesini istedik mi?” diye soran Algüllü, “Hayır” yanıtı aldı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA