CHP’li Demirci’ye bıçaklı saldırı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’li Demirci’ye bıçaklı saldırı


 

Akdeniz Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Aydın Demirci, Mersin İdman Yurdu’nun şampiyonluk maçı bitiminde saha içinde çıkan olaylar sonrası emniyete ifade çağrıldığı gün bıçaklı saldırıya uğradı. Demirci olaydan yaralı kurtulurken saldırgan gözaltına alındı. Demirci’nin saldırı sonrası “Hiç kimseden korkmuyorum” açıklaması yapması dikkat çekti.

Hediye Eroğlu

 

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde CHP’li belediye meclis üyesi Aydın Demirci, bir şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Demirci olaydan yaralı kurtulurken saldırgan gözaltına alındı. Ancak Demirci, saldırıya uğradığı günün sabahında Mersin İdman Yurdu’nun şampiyonluk maçı bitiminde saha içinde çıkan olaylar sonrası emniyete ifade çağrıldığını anımsatarak zehir zemberek açıklamalar yapması dikkat çekti.

 

“HİÇ KİMSEDEN KORKMUYORUM”

Saldırı ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Demirci, “Hiç kimseden korkmuyorum. Emniyetten arandım emniyete çağrıldım. Mersin İdman Yurdumuzun şampiyonluk maçının bitiminde taraftarların bakanı protesto amaçlı tezahüratlarından dolayı ifade verdim. Emniyette benim videomu gösterdiler, attığım slogan; ‘Mustafa Kemalin askerleriyiz” diye. Bu suçsa ben bu suçu ölene kadar işleyeceğim.

Yine dün evimden indim sokakta kimse yoktu 150 -  200  metre yürüdüm, biri sırtıma atladı ayaklarını bacaklarıma kilitledi. Boğazımı kollarıyla sıktı enseme omzuma sırtıma defalarca bıçakla vurdu ben o an bıçak darbesini sıcak diye hissetmedim. Arkadaşlarım şaka yapıyor zannettim. İki adım attım, arkamı göremiyordum taki boğazıma doğru yüzüme doğru gelince fark ettim, o an ciddiyeti anladım sağ kulak tarafı yüzüme bıçak darbesi aldım sonra fırlattım ve bizimkiler geldi. kan kaybından bitkin düştüğüm için halsizleştim, hastaneye götürdüler.  Olay bakana yapılan protesto tezahüratlardan dolayı değil ona bağlamayalım. Ben bu yaşıma gelene kadar tırnaklarımla kazıya kazıya geldim. Her ne olursa olsun kimseden korkmuyorum. Her ne olursa olsun hiçbir zaman düşüncelerimden sapmayacağım doğru bildiğim yolda ilerleyeceğim. Yine insanlara insan olduğu için yaklaşacağım, iyi günde kötü günde yanlarında olacağım. Zorda olanın yanında olacak, elimi uzatacağım. Haksızlık karşısında her zaman olduğu gibi dik duracağım. Ben artık bıktım demiyorum, ben artık bana yapılana alıştım kahpeliğe yalana dolana sahtekarlığa arkadan iş çevirenlere bal yapmayan arılara istemeyerek alıştım. Şimdi diyeceksiniz ki hayati tehlikeli ölümcül bir olay başına geldi burada yazıyor çiziyor, hayır ben şov yapmıyorum sadece çok doluyum haykırmak istiyorum. Yıllardır içime atıyorum. Emek verdiğim spor siyaset normal yaşamda başarısız olmaya tahammülüm yok. Benim yaşantım başarı üzerine kurulu. beni yıllarca kullanan sözde memleketin büyükleri mitinglere toplantılara ‘adam getir şu işimizi yap, bunu yap’, bizde iyi niyetten yapıyorduk. Ne zaman aklım başıma geldi, onların sözlerini dinlemedim kendimizi kullandırmadık. Aksilikler olaylar başımızı bırakmadı. Her zorluğa göğüs gerdik.

Vasıfsız boş insanlar 4-5 kişi bir araya getiremeyen bal yapmaz arılar yerlerini sağlam yapsınlar diye beni yıpratmak için ellerinden  geleni yapanlar var onlara da hak veriyorum aydın. Demirci’nin bir potansiyeli var, simitçide tanıyor, en üst siyasetçide en büyük iş adamı da sporcusu da öğrencisi de tanıyor. Aydın Demirci, kitlelere ulaşabiliyor. Bir görev alırsa forslarının gideceğini biliyorlar. Onun için her türlü pislik yapanlar. Aydın Demirci nasıl doğmuşsa öyle ölecek düşüncelerim asla değişmeyecek. Doğru bildiğim yoldan asla dönmeyeceğim. Lütfen beni yanlış anlamayın şov yapmıyorum sadece çok doluyum yılların getirdiği kötülüklerden haykırmak istedim. Olayı duyan hemen yanıma gelen beni yalız bırakmayan telefonla arayan sosyal medyamdan bana ulaşan abilerime kardeşlerime ablalarıma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim iyi ki varsınız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA