Mercanlar inanıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mercanlar inanıyor


 

Kadınlar Ligi’nde başarılı bir sezon geçirerek birinci bitirerek play-off maçlarına katılmaya hak kazanan Mezitli Mercanspor, aynı başarıyı sürdürerek şampiyon olmak istiyor.

ALİ ŞANLI

TFF 3'üncü Lig Kadınlar Ligi'nde mücadele eden Mezitli Mercanspor, 12 'inci grupta topladığı 21 puanla birinci bitirerek play-off maçlarına katılmaya hak kazanmıştı. Ligde başarılı bir sezon geçiren Mersin ekibi aynı başarıyı play-off'lara taşıyarak şampiyon olmak istiyor. 14 Haziran'da Urfa'da oynanacak olan karşılaşma tek maç üzerinden oynanacak.

Mersin Mercanlarspor Çeyrek finalde Van Büyükşehirspor ile oynayacak. Mersin ekibi rakibini geçmesi halinde adını yarı finale yazdıracak. Hem futbolcu hem de antrenör olan Milli futbolcu Songül Ede Altınöz,“Tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Kritik maç öncesi açıklamalarda bulunan Milli futbolcu Altınöz Mersinli gençlerden oluşan çok iyi bir ekip kurduk.

Amacımız şampiyonluk. Umarım bu yolda başarılı olarak bize inanan herkesi mutlu ederiz. Bizi Urfa'da yalnız bırakmayacak olan yönetimimize ve taraftarlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA