Mersin’de trafik polisi kadrosu yok mu? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de trafik polisi kadrosu yok mu?


 

Artan nüfus sonrası kent trafiği çileye dönüşürken yaşananlara isyan eden CHP’li Meclis üyesi Abdurrahman Yıldız, “Sanırım Mersin’de trafik polisi kadrosu yok, hiç denk gelmez oldum” tepkisi geldi.

HEDİYE EROĞLU

 

Depremler sonrası nüfus yoğunluğunun arttığı Mersin’de yıllardır çözüm üretilmeyen trafik sorunu adeta kördüğüm olurken, halkın isyanına CHP’li Meclis üyesi Abdurrahman Yıldız tercüman oldu.

Son olarak geçtiğimiz günlerde yapılan Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2023 Yılı Haziran Ayı Olağan Toplantısı I. Birleşiminde konuyla ilgili söz alan Yıldız, Mersin Limanını işleten MIP şirketine ve Emniyet Müdürlüğüne yüklendi.

 

Mersin’de trafik meselesi işin içinden çıkılmaz olmaya başladı “Mersin’de trafik meselesi işin içinden çıkılmaz olmaya başladı” diyen Yıldız, “Özellikle şehrin İstasyondan sonraki özellikle limandan sonraki doğu kısmı artık araç geçmesini geçtim, yayaların bile yürüyemediği bir hale geldi. Mersin Limanı bu kente ciddi bir katkı sunmasıyla birlikte Mersinli insanların yaşam kalitesini düşüren bir zulüm mekanizması haline gelmeye başladı. Bu işlerin muhatapları her kimse buna acilen çözüm bulmaları gerekir. Çünkü artık hem çok ciddi kazalar yaşanır oldu. Hem de yaşam kalitesini düşürdü. Buradan Tarsus’a D-400 karayolu ile gitmek isterseniz süre 2 saati buluyor. Bu ciddi bir sıkıntı, kazaların haddi hesabı yok.

“SANIRIM MERSİN’DE TRAFİK POLİSİ KADROSU YOK”

Batı kısmında ise sanırım Mersin’de trafik polisi kadrosu yok, hiç denk gelmez oldum. Bazen gece denk geliyorum bu da sanırım alkol denetimleri için oluyor. Kentte trafik polisi yok. GMK bulvarı üzerinde artık 3’lü sıra park etmeler başladı. Ve kimsenin de kimseye bir şey dediği yok.

Özellikle Ruslar, Ukraynalılar, Suriyeliler, depremzedeler belediyenin önü dahil olmak üzere her yere kontrollü, kontrolsüz park yapıyorlar. Artık şehirde yaya gezmek bile çile geline gelmeye başladı” dedi

CHP’li Yıldız’ın açıklamaları özellikle sosyal medyada gündem oldu.. Vatandaşlar Yıldız’ın dertlerine tercüman olduğunu savunarak yetkilileri trafik sorununun çözümü için harekete geçmeye çağırdı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA